Coaching

 

Een goede coach haalt het allerbeste in mensen naar boven. Met een open en empathische communicatiestijl creëer je vertrouwen en stimuleer je de wil om te groeien. Dat zijn de basisvoorwaarden voor een geslaagde coaching van je medewerkers. 

Kunnen jouw coachingskills wel wat finetuning gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn ervaring als consultant in de bedrijfswereld en lesgever zorgen ervoor dat ik zowel trainer als deskundige ben met een flinke portie didactische achtergrond en u dus kan coachen om zelf uw team aan te sturen op een menselijke manier. Zo kan je in alle discretie en confidentialiteit zelf groeien in je rol als coach om vervolgens je eigen medewerkers te motiveren tot positieve vooruitgang.


Opleiding

 

Heb je nood aan een basisopleiding voor jouw (nieuwe) leidinggevenden, missen jouw mensen bepaalde communicatieve vaardigheden of hebben jouw werknemers een rugscholing nodig? Ook dan kan je bij mij terecht. 

‘’Work-life-balance’’ wordt alsmaar belangrijker in onze maatschappij. Hiervoor help ik jou om een evenwicht te vinden voor jezelf of voor jouw personeel.